Gotvach.bg Jakoi Toisensa Palkinnot! Osallistu Myös

Anonim

Gotvach.bg jakoi toisen palkinnot kuukausittain järjestettävissä ruokakilpailuissa. Tässä kuussa taistelu oli enemmän kuin kiistanalainen, jatkuen kilpailun viimeisiin minuutteihin.

Meillä on ilo esitellä sinulle tammikuun merkittävimmät kokit. Ensimmäisen sijan ja pääpalkinnon juicer voitti uskomattoman Irina Andreeva Teteveniltä 3433 pisteellä.

Hän sijoittui toiseksi 2860 pisteellä Mariela Hristova Aheloylta, joka voittaa rasvakeittimen.

Vain kahdeksan pistettä ei päässyt käyttäjäämme Dobrinka Mezdrasta nappaamaan toisen sijan. Hän sijoittui kolmanneksi 2852 pisteellä ja vie kotiin tehosekoittimen.

Aromaattinen kahvi uudesta kahvikoneestasi juo nyt Kristina Plamenova Isperihiltä, joka sijoittui 2779 pisteellä neljänneksi.

Viimeinen palkinto - napattu voileivänpaahdin Vanya Velichkova Pernikiltä, joka onnistui saamaan 2416 pistettä.

Tässä kuussa kilpailu oli erittäin kiistanalainen ja joillakin käyttäjillä ei ollut voittoa. Hyvä uutinen kaikille kokkeille on kuitenkin se, että parasta on vielä tulossa, koska uusi kuukausi tuo uusia palkintoja.

Osallistu Gotvach.bg: n ruokakilpailuun, jaa meille suosikkireseptisi ja voit voittaa helmikuussa keittiörobotti, juicer, leikkauslaite, Pannukakku valmistaja ja Kuna-asteikko.

Mutta tässä kuussa Gotvach.bg on valmistanut käyttäjilleen toisen yllätyksen. Helmikuussa annamme ja kuudes palkinto, joka palkitaan suosituimmasta reseptistä. Ja jokaista 6000 pistettä kohden jokainen käyttäjä, joka ei ole voittanut toista palkintoa näiden pisteiden sisällä, saa henkilökohtaisen palkinnon panoksestaan kulinaariseen verkostoomme. Osallistu kulinaariseen peliin, jossa kaikki voittavat!

Joten ole aktiivinen, jaa meille ja käyttäjille suosikkisi ja kokeillut reseptisi, lisää niihin ainutlaatuisia valokuvia ja kerää pisteitä.

Kuukausittain suosituimmat reseptit saavat lisäpisteitä, ja kolme suosituinta reseptiä vuodelta 2016 saavat yksilöllisen keittiökoneen palkinnon tunnetulta tuotemerkiltä.

Vuoden 2016 lopussa eniten pisteitä keräävillä on mahdollisuus voittaa yksi suurimmista vuosipalkinnoistamme: iso LED-TV, iso jääkaappi tai liesi.

Kilpailusivulta näet täydelliset osallistumis- ja pisteiden saantiehdot ja voit seurata voittajia täältä.

Liity kulinaariseen verkostoomme - kulinaariseen yhteisöömme Bulgariassa ja voita upeita palkintoja samalla kun valmistat ruokaa rakkaillesi ja jaat kulinaarisia mestariteoksia kanssamme!